Aattelin vaan kertoa teille, että kun olen yrittäny laittaa postaukseeni kuvia, se ei oikeen oo onnistunu:( Koska toi lataa niitä kuvia oikeesti varmaan tunnin ja enempää en jaksanu odottaa. Mutta nyt voisin kertoa miten viikonloppu oikeen meni:)

Perjantaina: Siivosin todella ahkerasti, (ois ollu näyttää hienoja kuvia mun huoneesta,miten siisti se oikeen oli kun sain sen valmiiks:D), sit tein sen porkkanakakun,mikä onnistu ihan älyttömän hyvin:) Paitsi,et se kuorrute, mikä oli tehty maustamattomasta tuorejuustosta, meni vähän koppurkas ja en jaksanu sitäkään kovin kauaa sekotella, mutta silti se tais maistua koko perheelle:) Sit lähettiin Sannin kans ajelemaan siinä klo 17.00 aikaan ja haettiin Emmi siinä välissä ja käytiin ABC:llä. Kun kello alko lähenee klo 19.00, lähettiin Ristin koululle päin hakemaan Taijaa:) Nähtiinki sitten siinä parkkiksella sopivasti Maija, Heli ja Laura ja jäätiin sit juttelemaan heidän kans vähäks ajaks. Taijan tultua vietiinki sit sen kamat meil ja lähettii pörräilee ympäri Lohjaa, mentii vähä siel sun tääl ja jossain vaihees haettiin Julia meidän mukaa Lehmijärveltä. Kotona oltiinki jo enne klo 23.00 ;o

Lauantai; Ei tehty oikeen mitään, nukuttiin johki klo 12.00, syötiin, käytiin aika pitkä lenkki, ku oli iha älyn hieno ilma:) Lenkil saatiin Taijan kans iha hirveen hyvii ideoit, ku tosiaan ollaa lähös ens syksynä Lontooseen viikoks, aateltii et vois sillee tehä, et majottus siks viikoks johki pieneen ja söpöön majataloon, nii vois tulla vähä halvemmakskin. Ja sit tietty näkis vähä pikkukyliä ja silleen,sitä sit ootellessa. Loppuilta meniki siin et syötiin äidin tekemiä tuoreit sämplöit ja käytiin saunassa.

Sunnuntai: ja ahdistus ! Kärsin oikeesti joka sunnuntaina kauheesta sunnuntaiahdistuksesta-. - Oon niin väsyny ku olla ja voi ja sit kaikki on sunnuntaisin kauheen vaikeeta saada aikaseks ! Tänääki Taijan kans vaan datailtiin ja syötiin, eli sunnuntaiahdistus molemmilla,kun vaan ei jaksanut:D Taija lähtiki sit kotiin klo 16.45 bussilla ja saatoin sen sit:) Siitä lähtien mä olen ollukin sit kotona ja kirjottanu tätä yhtä kolmen kappaleen postausta, eli mulla meni siihenki aikaa pari tuntii-.- Jos nyt sit vaikka jotenkuten selvisin keittiöön tekemään pizza-taikinaa ja sen jälkeen voisin mennä lämpimään saunaan:)

Ens viikkoa odotellessa, eli kaks viikkoa enää työharjoittelua, 4 viikkoa synttäreihin, perjantaina matkaamme Taijan isälle ja lauantaina sit nokka kohti Tallinnan päiväristeilyä:)

Huomisiin

- Nella